OM ADDERA

Addera grundades med ambitionen att erbjuda kvalitetssäkrad hjälp inom produktutveckling och projektledning till kunder inom inrednings- och möbelbranschen.

Grundaren till Addera heter Elefterios Papadopoulos, som har mångårig erfarenhet av att arbeta både som anställd och konsult hos olika företag inom inredningsbranschen såsom Expedit och HL Display. Möbelserier har även tagits fram åt välkända varumärken inom badrumsbranschen, såsom INR Aspen och Gustavsberg Villeroy & Boch. Andra exempel på företag och varumärken som vi har arbetat med är SAS, ICA, H&M och McDonalds. Även mässmontrar har konstruerats i samarbete med PEN Interiör.

Efterfrågan på fotorealistiska bilder som kunder kan använda i marknadsföringssyfte, såsom i katalog och web har varit stor. Det är därför glädjande att vi nu kan lansera tjänster inom 3D-visualisering med kvalitet i högsta klass! Vi kan erbjuda hjälp från idéstadium till färdig produkt, och nu även alltså vidare till tryckt marknadsmaterial för web eller katalog.

Vad som också är glädjande är att vi nu även lanserar tjänster inom BIM-objekt. Har ni filer i CAD-format som behöver integreras i programmet Revit eller ArchiCAD, kan vi även hjälpa er med detta. Vi ser fram emot att höra från er, så vi får möjligheten att berätta mer om vårt erbjudande.

Kontakta oss

Addera Produktutveckling AB

Kultingstigen 23, 566 36 Habo


Mail info@addera.nu

Telefon +46 738 34 67 77

LinkedIn www.linkedin.com/in/addera